ΤΟΡΟΥΝΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ - Υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών

You are here: Home ΟΜΙΛΙΕΣ/ΑΡΘΡΑ Δηλώσεις Σάκη Τορουνίδη στην συνάντηση της Συντονιστικής Επιτροπής του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών στο Αγρίνιο.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Εμφανίσεις Περιεχομένου : 27912

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ONLINE

Έχουμε 47 επισκέπτες συνδεδεμένους

Δικτύωση

Δηλώσεις Σάκη Τορουνίδη στην συνάντηση της Συντονιστικής Επιτροπής του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών στο Αγρίνιο.

E-mail Εκτύπωση PDF

 

«Ξανασυναντηθήκαμε και ξεκινάμε μια διαδικασία να πάμε μπροστά με ένα νέο κίνημα το οποίο διακηρύσσει  ότι δεν είναι ουραγός, ούτε «ρεζέρβα» κανενός. Εδώ πρέπει να σταθούμε πραγματικά όλοι μας και να αναγνωρίσουμε τα λάθη τα  οποία κάναμε. Θέλω να πιστεύω ότι διδαχτήκαμε από το παρελθόν έχοντας τη βεβαιότητα ότι θα κάνουμε πράξη την επιθυμία και την απαίτηση που έχει ο Ελληνικός λαός από εμάς. Να αλλάξουμε σελίδα με ήθος και αξιοπρέπεια και όχι με πολλά λόγια που κούρασαν τους πολίτες», ανέφερε αρχικά.

Εν συνεχεία, τόνισε ότι πιστεύει πως οι 9 βουλευτές της Αιτωλοακαρνανίας που πήραν αυτή την δυνατή απόφαση να συμμετέχουν σε αυτή την διαδικασία, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι όπου πηγαίνουν θα έχουν ως σκοπό να επικοινωνούν και  να «σκύβουν» το κεφάλι ακούγοντας όλα όσα θέλουν οι πολίτες να πουν. Σημείωσε ότι ο χρόνος είναι ελάχιστος και, συνεπώς, επιβάλλεται να ενωθούν όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις του σοσιαλισμού.

«Ξαφνικά μιλάμε για δημοκρατικές δυνάμεις του σοσιαλισμού, λες και ο σοσιαλισμός δεν είναι δημοκρατικός. Μου θυμίζει την Ελιά, μου θυμίζει την Δη.Παρ., μου θυμίζει ότι κάποιοι ξαφνικά θυμήθηκαν πως ήταν αυτός ο ήλιο του Πα.Σο.Κ., μου θυμίζει αυτούς που μίλαγαν για συνέδριο και ξαφνικά το έκαναν γαργάρα. Ξεχάσαμε κάτι σημαντικό, ξεχάσαμε την Αιτωλοακαρνανία, αυτό τον προορισμό ο οποίος τα τελευταία 40 χρόνια που μπορώ να παρακολουθώ την πολιτική – το μόνο που άκουγα πάντα από τους υποψηφίους  μας -  ό νομός με τα τεράστια συγκριτικά πλεονεκτήματα, είναι ο φτωχότερος νομός της Ευρώπης. Θα πρέπει να δούμε αξίες και ανθρώπους οι  οποίοι μπορούν να υπηρετήσουν το νομό», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Επιπροσθέτως, μίλησε για την δυναμικότητα με την οποία ξεκίνησαν, κάτι  που είχε πολύ καιρό να ξαναγίνει και πως τους προκάλεσε αμέριστη χαρά η επανασύνδεση με συντρόφους που είχαν χρόνια να βρεθούν για το κοινό καλό.

Κλείνοντας τον λόγο του σημείωσε τα εξής: «Στόχος μας είναι η είσοδος του κινήματος στο κοινοβούλιο. Έχουμε μια τεράστια ευκαιρία και είναι η τελευταία μας ώστε το θέατρο του παραλόγου να δώσει την τελική του παράσταση. Αμέσως μετά τις εκλογές όλοι μαζί να κάνουμε πράξη αυτά που λέγαμε το ‘74  γιατί τα ξεχάσαμε. Πάμε όλοι μαζί για το Κίνημα».

 

Πάμε Αιτωλοακαρνανία

Διακήρυξη


ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

< Ιανουάριος 2015 >
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Ακολουθείστε με στο Facebook

Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ..

Ποιό κατά τη γνώμη σας είναι το σημαντικότερο πρόβλημα του Νομού Αιτωλοακαρνανίας;
 

ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: Ι. Σταΐκου 21, 3ος Όροφος - Αγρίνιο

Tηλέφωνα επικοινωνίας: 2641301420 - 2641032162

Fax: 2641301420

Κινητό: 6972838080 - 6977280012

e-mail: info@torounidis.gr

facebook: www.facebook.com/sakis.torounidis