ΤΟΡΟΥΝΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ - Υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών

You are here: Home

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Εμφανίσεις Περιεχομένου : 28431

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ONLINE

Έχουμε 8 επισκέπτες συνδεδεμένους

Δικτύωση

ΤΟΡΟΥΝΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ-ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Δηλώσεις Σάκη Τορουνίδη στην συνάντηση της Συντονιστικής Επιτροπής του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών στο Αγρίνιο.

 

«Ξανασυναντηθήκαμε και ξεκινάμε μια διαδικασία να πάμε μπροστά με ένα νέο κίνημα το οποίο διακηρύσσει  ότι δεν είναι ουραγός, ούτε «ρεζέρβα» κανενός. Εδώ πρέπει να σταθούμε πραγματικά όλοι μας και να αναγνωρίσουμε τα λάθη τα  οποία κάναμε. Θέλω να πιστεύω ότι διδαχτήκαμε από το παρελθόν έχοντας τη βεβαιότητα ότι θα κάνουμε πράξη την επιθυμία και την απαίτηση που έχει ο Ελληνικός λαός από εμάς. Να αλλάξουμε σελίδα με ήθος και αξιοπρέπεια και όχι με πολλά λόγια που κούρασαν τους πολίτες», ανέφερε αρχικά.

Εν συνεχεία, τόνισε ότι πιστεύει πως οι 9 βουλευτές της Αιτωλοακαρνανίας που πήραν αυτή την δυνατή απόφαση να συμμετέχουν σε αυτή την διαδικασία, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι όπου πηγαίνουν θα έχουν ως σκοπό να επικοινωνούν και  να «σκύβουν» το κεφάλι ακούγοντας όλα όσα θέλουν οι πολίτες να πουν. Σημείωσε ότι ο χρόνος είναι ελάχιστος και, συνεπώς, επιβάλλεται να ενωθούν όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις του σοσιαλισμού.

«Ξαφνικά μιλάμε για δημοκρατικές δυνάμεις του σοσιαλισμού, λες και ο σοσιαλισμός δεν είναι δημοκρατικός. Μου θυμίζει την Ελιά, μου θυμίζει την Δη.Παρ., μου θυμίζει ότι κάποιοι ξαφνικά θυμήθηκαν πως ήταν αυτός ο ήλιο του Πα.Σο.Κ., μου θυμίζει αυτούς που μίλαγαν για συνέδριο και ξαφνικά το έκαναν γαργάρα. Ξεχάσαμε κάτι σημαντικό, ξεχάσαμε την Αιτωλοακαρνανία, αυτό τον προορισμό ο οποίος τα τελευταία 40 χρόνια που μπορώ να παρακολουθώ την πολιτική – το μόνο που άκουγα πάντα από τους υποψηφίους  μας -  ό νομός με τα τεράστια συγκριτικά πλεονεκτήματα, είναι ο φτωχότερος νομός της Ευρώπης. Θα πρέπει να δούμε αξίες και ανθρώπους οι  οποίοι μπορούν να υπηρετήσουν το νομό», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Επιπροσθέτως, μίλησε για την δυναμικότητα με την οποία ξεκίνησαν, κάτι  που είχε πολύ καιρό να ξαναγίνει και πως τους προκάλεσε αμέριστη χαρά η επανασύνδεση με συντρόφους που είχαν χρόνια να βρεθούν για το κοινό καλό.

Κλείνοντας τον λόγο του σημείωσε τα εξής: «Στόχος μας είναι η είσοδος του κινήματος στο κοινοβούλιο. Έχουμε μια τεράστια ευκαιρία και είναι η τελευταία μας ώστε το θέατρο του παραλόγου να δώσει την τελική του παράσταση. Αμέσως μετά τις εκλογές όλοι μαζί να κάνουμε πράξη αυτά που λέγαμε το ‘74  γιατί τα ξεχάσαμε. Πάμε όλοι μαζί για το Κίνημα».

   

Ξεκίνησε χθές η περιοδεία του Υπ. Βουλευτή Σάκη Τορουνίδη από την Δ.Ε. Ινάχου

Στον τόπο που διατέλεσε Δήμαρχος για 12 έτη περιόδευσε χθές ο Σάκης Τορουνίδης. Σε μια περιοχή όπου είναι πολύ αγαπητός από τους εκεί κατοίκους, ο κ. Τορουνίδης επισκέφθηκε  τα χωριά της Δ.Ε. Ινάχου και συνομίλησε με τους πολίτες για θέματα της καθημερινότητας καθώς και για τις πολιτικές εξελίξεις.

   

Δήλωση Υποψηφιότητας Σάκη Τορουνίδη με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών

Με το ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝΥποψήφιος  Βουλευτής Ν. ΑιτωλοακαρνανίαςΑθανάσιος (Σάκης) Τορουνίδης

More info
   
Αθανάσιος Τορουνίδης

Βιογραφικό

Ο Θανάσης Τορουνίδης γεννήθηκε στις 25 Ιανουαρίου 1956 στο Μπαμπαλιό του Βάλτου Αιτωλοακαρνανίας, με γονείς τον Στέφανο και την Δέσποινα Τορουνίδη. Έχει ένα παιδί τον Στέφανο 30 ετών.

More info
   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Πάμε Αιτωλοακαρνανία

Διακήρυξη


ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

< Νοέμβριος 2018 >
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Ακολουθείστε με στο Facebook

Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ..

Ποιό κατά τη γνώμη σας είναι το σημαντικότερο πρόβλημα του Νομού Αιτωλοακαρνανίας;
 

ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: Ι. Σταΐκου 21, 3ος Όροφος - Αγρίνιο

Tηλέφωνα επικοινωνίας: 2641301420 - 2641032162

Fax: 2641301420

Κινητό: 6972838080 - 6977280012

e-mail: info@torounidis.gr

facebook: www.facebook.com/sakis.torounidis